BLOGS EN ARTIKELEN

Over ontwikkelen, functioneren en beoordelen

STOP backdoor selling door interne samenwerking

STOP backdoor selling door interne samenwerking.   Inkopers hebben allemaal ervaring met collega’s, engineers, ontwikkelaars, onderzoekers, artsen, stafmedewerkers, die onbedoeld informatie weggegeven hebben aan leveranciers waardoor de onderhandeling in feite niet meer mogelijk is.  Hoe kun je backdoor selling voorkomen?

Trojaans paard 2

Trojaans paard Nog een artikel over de vragen die verkopers stellen. Het is overzichtelijk, maar niet minder risicovol. Wat zijn slimme antwoorden op de vragen van de leverancier, die als een Trojaans paard bij ons aan tafel zitten?

Trojaans paard

Trojaans paard Omdat we leveranciers nodig hebben komen ze binnen. Dat is goed, maar de leverancier lijkt ook vaak op een Trojaans paard.  Welke vragen stellen ze vaak om hun onderhandelingspositie te versterken?

De backdoor salesman is voorspelbaar

De backdoor salesman is voorspelbaar Het assortiment aan ‘slimme’ vragen van verkopers is beperkt. We kunnen ons aan de inkopende kant dus bewapenen en ons voorbereiden met standaardantwoorden. Maar welke?

Uw organisatie is zo lek als een mandje

Uw organisatie is zo lek als een mandje.   Backdoor selling is een aanzienlijk risico en bovendien àls het risico zich voordoet dat heeft men het vaak dan nog niet eens door. Hoe maak je mensen daar nu bewust van?

Laat een bericht achter

Laat een reactie achter

Uw email adres wordt niet gepubliceert.